tiistai 28. helmikuuta 2012

Pistelyt etenee

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! :)Ristipistotyö on edennyt kuin huomaamatta melkoisen reippaasti.Melkein alkaa huolestuttaa,että kohta se on valmis! :) Jotenkin kuvittelin,että tämän pisteleminen veisi pitemmän aikaa.Kovasti olen nauttinut tämän tekemisestä;jopa niin,että nukkumaan meno on tuntunut tulevan aina liian aikaisin.


Pistelyä on siivittänyt äänikirjojen kuunteleminen.Kerrassaan mainio yhdistelmä,suosittelen!Anna Janssonin Haudankaivajaa kuunnellessa mietin,etten sitä ehkä olisi viitsinyt lukea,mutta kuunteleminen oli ihan ok.Jouni Hynysen Rakkaudella,Hynynen on kirjailijan itsensä lukema.Sinällään ihan hauska kuunneltava,mutta siinä määrin rankkaa tekstiä naisista,etten ihmettele joidenkin siitä jopa loukkaantuneen.Minä en sitä niin vakavasti viitsi ottaa :D Nyt on kuuntelussa Matti Yrjänä Joensuun Harjunpää ja rautahuone.Kelpo dekkari ja mielenkiinnolla odottelen,millainen se loppuhuipennus mahtaa ollakaan.Ihan kirjana on meneillään Unni Lindellin Hunajasyötti.Olen lukenut ko.kirjailijan muutkin suomennetut romaanit ja ovat kerrassaan kutkuttavaa ja loisteliasta kerrontaa!Kaikissa on sama miespuolinen poliisi pääosassa.Erityisesti viehättää se,että murhatutkintojen lomassa pureudutaan päähenkilön yksityiselämään ja luonteeseen;antaa aivan oman säväyksensä.Erityisesti tykkään lukea tällaisia psykologisia dekkareita.Esim.Henning Mankellin Wallander-sarja on tästä oiva esimerkki.No,sekaan on mahtunut muutakin kuin murhia viime aikoina ;) Philip Beardin esikoisteos Siskoni Zoe oli kelpo luettava.Kertojaminänä on 15-vuotias tyttö,joka purkaa tuntojaan pikkusisarensa kuoleman jälkeen.Hyvin kirjoitettu ja nopealukuinen.Mietin kyllä hiukan,että mahtaisiko 15-vuotias osata noinkin kypsästi käsitellä ja analysoida asioita ihan oikeasti - ehkä,en tiedä.


Mutta tämä tällä erää.Mukavaa viikon jatkoa ihan jokaiselle! :)

8 kommenttia:

 1. Rp-työsi on tosiaan edistynyt vaikka kuinka paljon,hyvä,hyvä !
  Juu,tuttua että nukkumaanmeno siirtyy kun ei malta laskea työtä käsistään.
  Mulla ainakin on se tyyli että muka teen vielä
  "yhden langan" ja sitten yhden jne..
  Lopulta huomaan pistelleeni taas tunnin lisää :D

  VastaaPoista
 2. Näin se menee :) Viime yönäkin taisi kello olla kolmen hujakoilla,kun lopetin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo fibromyalgiahan on reumasairaus (ns pehmytkudosreuma) ja
   runsaasti hedelmähappoja sisältävät ruoka-aineet
   saattavat olla liian vahvaa reumaatikolle, liittyy hapan-emästasapainoon tai johonkin sellaiseen.
   Niinpä esim sitruunoiden ja appelsiinien nauttimista on ainakin rajoitettava.
   Huomaan itsessäni kuitenkin, että kun annan appelsiinin tai verigreipin himolle vallan ja ahmin useamman päivässä niin kivut lisääntyvät...no vahingosta viisastuu (tai sitten ei *hih*)

   Mä en ole koskaan tehnyt ristipistotyötä, mutta huomaan, että innostuksesi on tarttunut ja nyt tekisi mieleni kokeilla ensin joku ihan pikkuinen koeilutyö ja jos se sujuu niin sitten tyttärentytölle 'syntymätaulu'. Pitää vielä pikkuisen katsella noita malleja...

   Poista
  2. Aina ei ole helppoa noita himotuksia torjua,vaikka kuinka tietäisi ettei siitä hyvä heilu :) Täytyypä itsekin tarkkailla tuota sitrusjuttua.

   Voi kokeile ihmeessä ristipistoja!Jotain taikaa siinä pistelyssä on ja vie niin mennessään.Kirjokkaassa (en taas osannut linkittää,mutta löytyy tuolla nimellä netistä)on mm.aivan ihania ristipistopakkauksia,missä on kaikki tarvittava mukana kankaineen ja lankoineen.En tiedä,onko sinulla lähituntumassa minkälaisia käsityökauppoja.Jos ei,niin netistä tilaaminenhan on oiva ratkaisu.Minulla on jotenkin sellainen kutina,että tykästyisit pistelyihin :)

   Poista
  3. Hih, johan innostuinkin tilaamaan kokeilutyöksi jotain tuolta Kirjokkaasta. Se näyttääkin olevan edullinen ja monipuolinen liike ainakin verrattuna noihin muutamaan joita olen aiemmin selannut.
   Kiitos vinkistä!

   Poista
  4. Ole hyvä :) Sitten varmaan saadaan kuvia ja tunnelmia,miltä pistely maistuu :)Minäkin tilasin tuolta Kirjokkaasta yhden mallin,mutta joudun odottelemaan sen saapumista puoleen kuuhun,kun se ei ollut varastotavaraa.

   Poista
 3. Siis mahtavaa edistymistä! Uskon hyvin, että menee melkeenkoko yö kun noin paljon on valmista tullut. Muista nukkuakin välillä ;)

  Minäkin olen hullaantunut äänikirjojen kuunteluun. Nyt menossa Eppu Nuotion "Loppu". Luulisin, että kirja olis ollu parempi jonkun muun lukemana. Jos historia kiinnostaa suosittelen Irja Virtasen Kenttäharmaita naisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä historia kiinnostaa ja varsinkin sota-ajan tapahtumat.Kiitos vinkistä,laitoinkin tuon mainitsemasi kirjan varaukseen.

   Poista