maanantai 20. helmikuuta 2012

Ihanaa taas pistellä ristiin!

Pääsin kuin pääsinkin alkuun pistelyssä.Ehdin jo miettiä,et miksi ihmeessä lopetin parisen vuotta sitten...mutta muistuihan se mieleen työtä aloittaessa.Nimittäin tuolloin perheeseeni kuului ihana koiramme - mutta mahdoton karvaturri!Karvoja irtosi solkenaan ja niitä löytyi jopa voirasiasta jääkaapista.Hermostuin lopulta kun pistely kävi aika mahdottomaksi,kun koirankarvat tarttuivat/sotkeentuivat työhön ja jälki ei todella ollut kaunista :( Koira on elossa edelleen ja voi hyvin :) Asustaa mutkien jälkeen poikani kanssa nykyään.Ei siksi,että sotki työni vaan ihan muista syistä.Ehkä joskus tästä tarinaa lisää.

Toinen harmituksen aihe oli kissa.Tytön oma ja ihana,viehkeä persoona :) Mutta auttamaton kusiluikku!Ehti tuhota pissaamalla mm.joitakin töitä,mallilehtiä ym.mukavaa.Pelastus löytyi lopulta leikkauksesta ja siihen loppuivat minne sattuu pissimiset.Kissakin on elossa edelleen ja voi hyvin :)Asustaa tyttäreni kanssa;muuttivat omaan pikku kotiin viime kesänä.Eli siis asustelen itsekseni.Sopeutuminen "tyhjään pesään" ei ole ollut kivutonta.Tästäkin varmaan juttua lisää jatkossa.

Mutta tässä kuvaa ihanasta mallista minkä löysin ja työni alkumetreillä.


Sopivasti löytyi lankavarastostani juuri tuota lankaa,millä työ aloitetaan ylhäältä!Ja ai - suorastaan hurmiossa viikonlopun aikana pistelin ristiin;selkäkipua uhmaten...Kaikkia lankoja en löytänyt varastostani,joten käynti ostoksilla lähipäivinä ohjelmassa.

Netissä surffaillessani löysin myös ihanan verkkokaupan,Kirjokas nimeltään.Aivan uusi tuttavuus,mutta rakastuin päätäpahkaa!Varmasti tulen asioimaan ko.kaupassa monesti!

Päässä on vilissyt pitkin talvea kaikkia suunnitelmia,mitä haluaisin toteuttaa.Ompelua,neulomista,virkkausta ja nyt ristipistoja.Muisti on kuitenkin hatara.Unohdan ja muistan taas.Näen jossain mallin tms.mutta myöhemmin en enää muista missä se oli jne.En voi käsittää,miksi en ala kirjoittaa muistiin näitä suunnitelmia (vaikka olen aikonut monta kertaa).Muistikirjoista ei ainakaan ole pulaa...


...kunhan ne ottaisi tehokkaaseen käyttöön!Tuo Onnistujan päivyri on muuten mitä mainioin;minulla käytössä (alisellaisessa :( ) jo toista vuotta peräkkäin.Ja tuo enkelikirja...iihana!Valkoiset sivut pienin enkelikuvin odottavat tekstiä.

Blogini on saanut viidennen lukijansa,tervetuloa Irmeli! :)

Nyt vähän pistelemään ja samalla odottelen,josko rakas poikani tulisi vierailulle - vähän sellaista lupausta eilen sain puhelimessa :) Ikävä on <3!

6 kommenttia:

 1. Keittiö-aiheiset rp.-mallit on aina niin kodikkaita..tuo on kyllä tosi kiva malli !
  Juu,kissan karvat on meilläkin koko ajan riesana kun mun kahdesta Norjalaisesta Metsäkissasta irtoaa ihan määrättömästi hienon hienoa ,silkkistä karvaa.
  Aloitin erään rp-pakkauksen jossa oli mökki talvisessa maisemassa ,siinä oli ihan tumman sininen kangas.
  Ei tullut mitään..kangas muuttui ihan harmaaksi ja koko ajan tikkasin yhä enemmän karvaa vaan siihen kiinni..se projekti loppui sitten siihen. ;)
  No,tulihan todettua etten voi käyttää mustia/sinisiä kankaita..

  Meidän "Tytöt" on leikattu ja kättävät mallikkaasti omaa vessaansa,
  ulkoilevatkin vaan valjaissa paitsi ettei
  pikku-sisko Melli suostu menemään pihalle kuin vasta ehkä Toukokuussa kun maa on kuiva ja pihalla +20 C :D
  Juu,ovat tunnustan ovat ihan pilalle
  hemmoteltuja nää mun vauvelit.
  Mun lapset on teinejä,tyttö on siis se Ruusunpuna joka myös tekee käsitöitä innokkaasti :)

  VastaaPoista
 2. Ahaa,siis samanlaisia "karvaongelmia" muuallakin :)
  Ajattelin et tuo malli sopis kuin nakutettu mun pienen keittiöni seinälle.Siinä kun on kaksi tosivanhaa taulua (painokuvia)ja haalistuneetkin ovat.Poikani joka kerta käydessään muistaa mainita,miten rumia nuo taulut ovat :) Ja alan kallistua samaan suuntaan...
  Muutin syksyllä tähän asuntoon ja valitettavasti vuokraisäntä on kieltänyt eläinten pidon :(
  Onko Ruusunpuna myös bloggailija?

  VastaaPoista
 3. Hei Merkku!

  Meidän yhteinen blogi on
  Lumivalko ja Ruusunpuna.
  Useimmiten kirjoittelen minä omista tai tyttären käsitöistä ,
  mutta kyllä hänkin välillä kirjoittaa
  ..vuorotellen otetaan toistemme töistä kuvia ja suunnitellaan päivityksiä blogiin.Kivaa !

  Kiva kun löysit Kirjokkaan sieltä saa kaikkea ihanaa,oletjo käynyt Käsityökori-nettikaupan sivuilla ?!

  VastaaPoista
 4. Kiva yhteinen harrastus teillä siis! :) Minun tyttöni oli tänään vierailulla (ei iällä pilattu,mutta hiukan yli täysi-ikäinen kuitenkin),ja oli aidosti hämmästynyt siitä että mamma on saanut blogin pystyyn :) Tietää minun puutteeni kameran ja tietokoneen käytössä vallan mainiosti ;)
  Kyllä olen tuon Käsityökorin löytänyt - vallan mainiolta näyttää myös!Todella mahtavaa,että netissä on nykyään niin paljon ihania kauppoja.Kotikaupunkini käsityökaupat kun eivät kaiken osalta ihan maan mainioimmat ole.

  VastaaPoista
 5. Voi, tuo Onnistujan päivyri olisi ihana, näyttää niin piristävältä, en tiedä sit toimisko jokapäiväisessä käytössä, mutta nyt ainaksin tuli hyvä mieli. (Just olin niin raivona, kun täällä sairastupalaiset tappelee, niin että seinät raikaa..)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana se on ja mun mielestä hyvin suunniteltu.Yhdellä aukeamalla on yksi viikko ja jokaiselle päivälle muistiinpanotilaa.Lisäksi siinä on tavoitteille koko vuodelle,loppuelämälle ja jokaiselle kuukaudelle varattu omat tilat.Lisäksi muuta muistiinpanotilaa todella reilusti.Hyviä aforismeja ja kirjoituksia löytyy myös ym.Voin kyllä suositella lämpimästi!Positiivareiltahan tämän olen tilannut.Seinäkalenteri on myös ko."firman" ja tykkään siitäkin tosi paljon.

  Voih tuo muksujen tappelun kuunteleminen saa kyllä niin raivostuneeksi toisinaan;muistan kun itsestäni kehittyi noissa tilanteissa monesti melkoinen raivotar.Toivottavasti sairastelu teillä pian ohimennyttä!

  VastaaPoista