keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kurttuvarsisukat

Eilen oli tyttöni vierailulla.Olin epäillyt,että hänelle tekemäni kurttuvarsisukat olisivat liian pienet.Epäily osoittautui vääräksi;sukat olivat juuri sopivat ja tyttöni tykkäsi kovin - lila kun on hänen yksi suosikkivärinsä.Lankana on mukava neulottava Gjestalin Maija.Varsiosaa tykkäsin tehdä,mutta mitä tuskaa oli jalkuinosa :/ Ihan siitä syystä,että suoraa sileää on minusta kauhean tylsää nykyään tehdä.Tämän talven tuotokset kun muuten ovat olleet jonkinlaista palmikkoa,pitsiä tai muuta kuviota.
Kuvan laatukaan ei päätä huimaa - suokaa anteeksi!Omat varpaanikin tuli ikuistetuksi kuvan reunaan :/

Eilen kävin kierrätyskeskuksessa todella pitkän tauon jälkeen.Löysin sieltä todella tukevan ja hyväkuntoisen valkoisen puutuolin,jonka istuinosa on pehmustettu ja päällystetty kankaalla.Sen verran remonttia aion sille tehdä,että ostan uutta sinisävyistä kangasta ja päällystän istuinosan uudelleen.Tuolista tulee juuri sopiva ja käyttökelpoinen sinisävyiseen makkariini. :)

Ristipistotyö etenee hitaasti,mutta varmasti.Kuvaa tulee varmaan tuonnempana matkan varrella.Mutta niin mukavaa pistely on - nautin!

Muuten huomaan olevani jotenkin syvissä mietteissä,alakuloinenkin.Tuntuu,että tämä tuottamani tekstikin on jäykkää ja tylsää.Osuutensa lienee selän takia syömilläni kipulääkkeilläkin ja tietysti kivuilla itsessään.No,joka päivä ei voi olla voittajafiilis.Aurinko on onneksi paistanut kauniisti! (Ja paljastanut eittäin likaiset ikkunat,damn :/ ) Mutta ihanaa,että paistaa!Lupaus lähestyvästä keväästä - tykkään!

6 kommenttia:

 1. Kiva!Tervetuloa Nöpöstiina! :)

  VastaaPoista
 2. Villasukat ovat aina ihana lahja...meillä Tyttö 15v kutoo innolla sukkia-sai itselleen jo valmiiksi ja nyt on mun sukista jo toinen valmis !!

  Mä onneton oon ihan neuletaidoton,ja maailman surkein leipoja ;)
  Ooon aina sanonut että onneksi kaikkien ei tarvitsekaan osata samoja asioita !!
  -minä teen ristipistoja,hoidan kukkia ja olen maalannut useita ikoneja...

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti samaa mieltä:kaikkea ei tarvii osata eikä kaikesta tarvii olla kiinnostunut.Mulle esim.ruuanlaitto on ollut aina välttämätön paha;en ole kiinnostunut kokeilemaan uusia reseptejä.Leipominen rajoittuu muutaman kuivakakun tekoon Jouluksi.Mieluummin kilkuttelen puikkoja,vaikka en ole siinä mitenkään erityisen taitava tai sitten värkkään ristipistoja.Ja lukeminen on mulle intohimo!En voisi kuvitella elämää ilman ihania kirjoja!

  VastaaPoista
 4. Täältäpä löytyi jälleen yksi hengenheimolainen; neulova ristipistoilija! Ehdottomasti kannattaa pitää blogia, siinä on nykypäivän yhteys samanmielisiin ihmisiin. Ja hyvin olet alkuun päässyt, mä en tajua näistä asetuksista mitään, mutta onneksi on atk-tuki kotona!

  Ihania tauluja sinulla. Olen kehystänyt itse joitain pieniä töitä, mutta en mitään noin isoa. En siis osaa kertoa mikä auttaisi. Ihania töitä sinulla kuitenkin on, kannattaa tehdä ne muutamat pistot, valmista tulee ihan yllättäen. Mummoni kertoi minulle, että hän innostui usein aloittamaan paljon töitä ja sitten ne jäivät keskeneräisikis lojumaan. Sitten joskus tuli inspiraatio tehdä ne keskentekoiset valmiiksi ja kappas vain, yllättäen olikin monta valmista työtä!

  Kiva kun poikkesit blogissani. Jään mielenkiinnolla odottamaan noita kirjoista tulevia juttuja, minäkin pidän (myös) lukemisesta ja olen tuosta suosituslistastasi lukenutkin nuo A-L Härköset.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Virpi! :)
  Nyt vie niin mennessään tuo tekeillä oleva työ,että vanhat saa edelleen odottaa viimeistelyä.Mutta ehkäpä tässä kevään kuluessa nekin valmistuvat.
  Varmaan huomenna päivittelen tätä blogiani ja silloin uskoakseni luvassa juttua kirjoistakin.

  VastaaPoista