torstai 16. helmikuuta 2012

Harjoittelua

Tunti jos toinenkin on vierähtänyt tätä blogin käyttöä opiskellessa.Monimutkaista,mielenkiintoista,koukuttavaa...Harmikseni en pysty nyt puikkoja kilkuttelemaan salaperäisen selkä-kylkikivun vuoksi,mutta jääpähän nyt sitten aikaa tähän blogin opiskeluun.Tässä tietokoneen ääressä istuminen on siedettävää lääkityksen ja korkean,tukevan tuolin ansiosta.
Blogin ulkoasua olen tässä yrittänyt muokkailla.Täysin tyytyväinen en ole,mutta tuo lie muokkaantuu tässä aikaa myöten kokeilun ja oppimisen kautta.
Toinenkin asia on tässä opiskelun alla.Nimittäin digikamera ja sen käyttäminen.Ja vielä kun sujuvasti osaisi siirtää ne kuvat koneelle ja sinne,mihin ne kuuluu.Noh,kamerani on kovin yksinkertainen perusdigi,mutta lisää harmaita hiuksia on päähäni ilmaantunut sen käyttöä opiskellessa.Itse asiassa ostin sen noin reilu vuosi sitten.Kuvasin silloin muutamissa sukujuhlissa sekä jälkikasvuani ja sitten "unohdin" koko kameran laatikkoon,kunnes nyt sitten olen sen sieltä esille kaivanut.Niin paljon olen onnistunut sähläämään,että nuo edellä mainitsemani kuvaukset hävisi koko kamerasta kuin se kuuluisa pieru Saharaan...Muutamia kuvia tämän talven sukkatuotoksista olen ottanut ja saapa nähdä onnistunko nyt niitä laittamaan tänne.
Heureka!Näyttäis ihan siltä,että tässä on kaksi valokuvaa!Molemmat sukat on tehty Maijasta.Ylemmässä kuvassa olevien malli on Novitan kevät 2007 lehdestä ja alemmat on tehty Hepsin höpsötysten ohjeella,minkä täältä blogimaailmasta bongasin joku aika sitten.


6 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti piristävästä kommentistasi.

  Aivan ihania sukkia olet neulonut! Minäkin (elämäni ensimmäiset) pitsisukat kudoin syksyllä ja se oli yllättävän mukavaa, kun oli tarpeeksi yksinkertainen malli.

  Oma bloggaaminen jäänyt nyt vaan aktiiviseksi lukemiseksi ja käsityöt ja muut ikuistamatta. Kaiken aikaa jotakin nyperrystä on meneillään kuitenkin.
  Täytyisi tuo rikki mennyt kamera uusia, niin ehkä innostuis päivittämään blogiakin.

  Minusta tämä sinun blogisi näyttää ja vaikuttaa oikein mukavalta, siksi saitkin minusta lukijan.
  Nyt vaan kärsivällisyyttä opetteluun, niin blogin kuin kamerankin suhteen! Hyvälle täällä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogillesi, pikkuhiljaa hyvä tulee:)

  VastaaPoista
 3. Hei Merkku,
  ja tervetuloa Blogistaniaan :)

  Onnea siis uudelle blogille-ihanat nuo kirkkaan pinkit sukat :)
  (olen näet pinkin/vaal.punaisen ystävä)
  Tulin heti lukijaksesi kun löysin tänne "Pienen Ristipistoblogin" kautta...

  Ihanaa kun olet kiinnostunut rp.töistäkin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne ja oikein paljon tervetuloa lukijaksi! :)Enköhän tässä ajan kanssa pääse sinuiksi tämänkin uuden kiehtovan maailman kanssa,toivottavasti! :) Pitsisukkia olen minäkin tänä talvena tykännyt neuloa - kunhan ei ole mikään hirvittävän vaikea ohje.Ja pinkkiä löytyy tälläkin hetkellä lankakorista :)Ja ne ristipistotyöt - ah niin ihania!Olin aivan innoissani kun löysin muutamia ristipistoblogejakin!

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita sukkia! Kiva, että löysit blogiini. :)

  VastaaPoista