lauantai 18. helmikuuta 2012

Ristipistoja

Blogini on saanut ensimmäiset neljä lukijaansa,kiva! :) Lämpimästi tervetuloa Pirjo-Riitta,Katjainkeri,Eila ja Lumiruusu!

Viikko on ollut melkoisen kivulias.Eilen sain diagnoosin mahdollisesta rintarangan välilevynpullistumasta.Ja samaa vaivaa myös niskassa luultavasti.Noh,tämä ei ollut yllätys;tätähän olen uumoillut...Mutta kyllä se hiukan alakuloiseksi vetää.Ja varsinkin tieto siitä,että tämän(kin) kanssa pitää vaan elää.Näitä kipuja,vaivoja,sairauksia kun on ennestäänkin ihan riittävästi;niistä ei sen enmpää tällä erää.Vahvojen kipulääkkeitten kanssa tässä mennään - tämä blogimaailma on oivaa terapiaa ja ajatusten siirtoa kivuista muualle.Tämän tästä katseeni on siirtynyt tähän hyvältä ystävältäni (hänen itsensä tekemä) saamaani enkeliin ja olenkin mielessäni nimittänyt sen Mietiskeleväksi Enkeliksi.Jo monta monituista viikkoa on himotus tehdä joku ristipistotyö kasvanut.Ja nyt kun törmäsin täällä muutamaan ristipistoista tykkäävien blogeihin,pamahti himo sellaisiin sfääreihin,että totesin paremmaksi ryhtyä toimeen.Siis kiipeilemään vaatehuoneeseen ja kaivamaan esiin ristipistotyölaatikkoa - todella fiksua meininkiä välilevykipuiselta?? O-o Noh,selvisin.Pengoin laatikkoa enemmän kuin innoissani!Kiva mallikin,aidakangasta ja muutamaa sopivaa lankaakin peräti löytyi.Kipua uhmaten on PAKKO tänään muutamat pistelyt tehdä - ei tämä jano muuten sammu!

Vähän alkoi taas harmittaa,kun työt lojuu pahvilaatikossa vuodesta toiseen...ja valitettavasti viimeistelemättäkin hirveän monet :/ Suorastaan nolottaa...Ja juu,kotini seinältä ei löydy yhtään työtä kehystettynä.Suuri syyllinen on kyllä jo vuosia jatkunut heikko taloudellinen tilanne.


Mutta tämän yllä olevan haluaisin kyllä niiiiin kovasti seinälleni.Tässäpä yksi tavoite tälle vuodelle!Jos joku on itse kehystänyt töitään,niin ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan!


Tämä ihanainen enkelikaksikko on viimeisiä pistoja vailla...En yhtään tykkää itsessäni tästä piirteestä jättää työt tällä tavalla vähää vaille valmiiksi :( (Siispä toinen tavoite tälle vuodelle saada tämäkin työ ihan valmiiksi.)
Mutta juu:enkeleistä tykkään yli kaiken!Haaveissa on kerätä enkelihahmoja Mietiskelevän Enkelin kaveriksi - muutamia niitä onkin,mutta tahtoo lisää!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin tällä erää.Toivotan teille muksaa viikonlopun jatkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Jee, uusi blogi... :)
  Kiva kun ristipistot pääsevät laatikostaan, toivottavasti pistelyhimo jatkuu ja kasvaa. Ihana tuo intiaani(?)tyttömalli!

  VastaaPoista
 2. Kiitos komentista, niin löysin vastavierailulle:). Kauniita pistelyitä sinulla, ihan ehdottomasti niiden on päästävä esille. Kehystäminen onnistuu omin neuvoinkin aika näppärästi, kun vaan ryhtyy työhön. Edullisia ja ihan kivoja kehyksiä saa mm. Ikeasta tai Anttilasta. Tarvitset vain tukevaa pahvia, jolle työn pingotat. Pienempiä töitä olen joskus kiinnittänyt ihan maalarinteipillä, mutta suurempia olen tykännyt pingottaa neulomalla ompelulangalla raunasta reunaan aloittamalla työn joka sivulta ensin keskikohdasta. Näin on helpompi asemoida työ suoraan lankoja kiristämällä tai löysäämällä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä luulen että nyt kun taas on päässyt vauhtiin niin pistelyt tulee olemaan pop tänä talvena ja keväänä :)
  Ja kiva Irmeli kun löysit tiesi tänne!Kiitos kaunis noista kehystysvinkeistä!Ikeaa ei löydy lähimailtakaan mutta Anttila onneksi on;täytyypä katsella heidän kehysvalikoimaansa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita nämä sinun ristipistotyöt. Tykkään :)

  VastaaPoista