tiistai 14. helmikuuta 2012

Huh,huh!Onpas tämä vaikeaa.Blogin luominen nimittäin.En ole mikään tietokonenero enkä tekniikkaihminen - ja sen kyllä olen huomannut taas kerran!Epätoivo jo meinasi vallata ja mieleen hiipi ajatus,että joo - unohdan ja hautaan koko jutun.Mutta sen verran sisupussi kai olen,että vielä en heittänyt kaikkea toivoa olkapään ylitse.
Olen jonkun aikaa seikkaillut blogien ihmeellisessä maailmassa;nimenomaan neuleblogien.Ja niinhän se alkoi ajatus itää päässä,että ehkäpä minäkin.Rakas harrastus on käsityöt.Tänä talvena aivan pop on ollut sukkien neulominen.Toinen rakas harrastukseni on lukeminen.Ja aivan erityisesti dekkarit.Mutta kyllä myös muun tyyppiset romaanit.Ei kuitenkaan mitkään lässyn-lässyn-rakkausromskut.Ja se kolmas intohimo - jos niin voi sanoa - on kaikenlainen pohdiskelu...välillä järkevien ja välillä vähän vähemmän järkevien asioiden.Tunnetta löytyy,mutta se lienee hyvä asia.. ;)
Joten jos ja kun ja toivottavasti tämä bloggailuni saa tuulta purjeisiin,löytyy sivuiltani juttua erityisesti käsitöistä.Mutta aivan varmasti myös kirjoista ja muusta elämästäni.Ja nyt tutustumaan lisää näihin kaiken maailman asetuksiin sun muihin... :)

2 kommenttia: