lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tunnustusta


  
                                                
Sain tunnustuksen Marulta Maru Tuusaa-blogista :)
Olen kovin iloinen ja otettu;kiitos! :)
Tunnustushan kuuluu jakaa viidelle,mieluummin uudehkolle blogille,jolla on alle 200 lukijaa.Laitan tunnustuksen eteenpäin seuraaville:
                          
                                Silmukkasoppa
                                Lanka Puikoilla
                                Nyt tää neulois tai virkkais
                                Sukkien maa
                                lankoja ja puikkoja

Ihanaista kevättä  ja kauniit kiitokset kaikille blogissani vieraileville! :)

7 kommenttia:

 1. Minä jo eilen yritin sulle kommentoida, mutta ei onnistunut, vaikka kuinka viestiä näpyttelin:( Tuosta Kaija koosta, kiva että pääsit konserttiin nauttimaan musiikista. itse en kuuntele Kaijan musiikkia, mutta voin kuvitella että mahtava elämys on ollut. eikös hän tee musiikkia omasta elämästään, näin olen kuullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on,ettei kommentointi onnistunut?Toivottavasti ei rupea tämä systeemi tuolleen herjaamaan enemmälti.Mutta kiva,että nyt sait kommentin perille! :) Kyllähän ilmeisesti aika paljon Kaijan lauluissa on hänen omaa elämäänsä ja tuntojaan.Ihailen häntä siitäkin syystä,että on selviytynyt vakavasta sairastumisesta ja on valovoimainen tähti tehden "paluun" aina uudestaan.Lapseni kuuntelevat Kaijaa myös - jopa poikani 20 v :)Ovat ilmeisesti niin "aivopestyjä" kun joutuivat kuuntelemaan kanssani Kaijaa varsinkin automatkoilla jo ihan pienestä pitäen ;)

   Poista
 2. Peltipurkkiin laitan pistellyn palan liimalla kiinni. Se on sellasta kontaktiliimaa. Vähän aikaa pitää pitää kangasta paikoillaan, et se liimaantuu siihen purkkiin. Sit liimaan uudella liimakerroksella sen pitsin siihen päälle. Taitavat osaa laittaa vanua sen pistellyn palan alle niin et se on vähän kohollaan siitä purkin kannesta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi!Täytyy laittaa muistiin tämä juttu;olisi kiva itsekin tehdä tuollaisia ja antaa vaikka lahjaksi.Tulee rasioihin uutta ja omaa ilmettä.

   Poista