keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sukkia vaan

Aurinko paistaa kauniisti :) Hyvä;onkin ollut kovin harmaata.Ja kosteaa.Ja se kosteus on myrkkyä krooniselle kipuoireyhtymälleni;toissapäivänäkin olin kuin hakattu.Selkä kipuilee edelleen ja lääkkeitä kuluu...perjantaina röntgenkuvaan.

Tulppaanit on kauniita!Sorruin taas vähäisistä varoistani tähän kimppuun.Mutta jotain ihasteltavaa ja mielen virkistystä kaipaa.Kun sitä kulkee vähän niin kuin tahmeissa tunnelmissa.

Ja tässä muutamia kuvia talven sukkatuotannosta (taas).

Novitan langoilla tehtynä.Keskimmäiset Seiska veikasta,kahdet muut Nallesta.Tuo keskimmäisten ohje on Novitan sukkalehdestä ja tykkäsin sitä mallia tehdä,vaikka muuten olen talven mittaan vierastanut noin paksua lankaa.Ylimmäisten ja alimmaisten ohjeet on olleet jossain Novitan lehdissä...en jaksa nyt penkoa,missä lehdissä.Aika paljon sukkia meni talven mittaan eteenpäin eikä niitä tullut kuvailtua.Minä kun otin tuon kameran käyttöön vasta blogin perustaessani...ja sen huomaa;kuvaus ei ole vahvinta alaani.

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita tulppaaneja ja sukkia. Tsemppiä selän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nättiä oot taas tehny ja nopsasti. Kurjaa, ettei kivut helpota.

   Poista
 2. Kiitos!Nämä oon tehnyt jo Joulun alla.Nyt ei pysty selän takia neulomaan ollenkaan.Ristipistoja yritän väkertää välillä,mutta kun ei tykkää selkä mokoma istuma-asennosta :(

  VastaaPoista
 3. sukkia on kiva neuloa, nättejä olet tehnykin. Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kivoja sukkia. Tolla ylimmällä mallilla mäkin neuloin yhdet sukat, se on nätti malli eikä ollenkaan monimutkanen.

  VastaaPoista
 5. Kauniita sukkia ja kuvatkin mitä parhaimpia :) :)
  Tulpaanit ovat josku ihan pakollinen ostos..mullakin mieli aina paranee kun tuon leikkokukkia kotiin..

  VastaaPoista
 6. Luen nyt oikein ajatuksella koko blogin läpi, välillä olen pikaiseen käynyt kurkkimassa. Ihana löytää uusi rp blogi :). Kivoja töitä sinulla.

  VastaaPoista