maanantai 26. maaliskuuta 2012

Enkeli menee lepäämään

Enkelini on edennyt tähän vaiheeseen:Sitkeästi olen yrittänyt pistellä aina välillä.Mutta nyt siis levon paikka enkelillä (vaikka niin kovin paljon ei enää  puutukaan),koska tänään vihdoinkin saapui  viiden viikon odotuksen jälkeen tilaamani ristipistotyö Kirjokkaasta!Se on tulossa lahjaksi,joten kuvaa ei ole luvassa aikoihin.Sitten joskus,kun se on valmis ja saajalleen luovutettu.Aika vikkelästi kuitenkin pitäisi pistellä huhtikuun aikana,koska se vaatii viennin kehystämöön.Hmmm,pitäkää peukkuja,että onnistun eikä aikataulu ns.pissi!


Tänään soitteli lääkäri perjantaisesta selän röntgenkuvasta.No eihän siinä mitään näkynyt,ihan niin kuin jo arvasinkin.Mikä ei suinkaan tarkoita,etteikö siellä jotain vialla olisi.Mutta lääkärin suositus oli tällä erää naprapaatti ja OMT-fysioterapia.Lohdullistahan oli tietysti kuulla,ettei ole nikamat luhistuneet,mutta miten minua hiukan ihmetyttää kuitenkin tuo lykkääminen em.tahoille ilman,että oikeasti tiedetään,mikä selässä on vialla.Enkä todellakaan tiedä,mistä repisin rahat fysioterapiaan;siellä kun ei ihan yksi käynti riitä...Täytyy nyt miettiä muutama päivä,mitä teen.Ja itkeä muutamat kiukun kyyneleet taas vaihteeksi.


Kiitän teitä kaikkia kommenteista ja tsemppauksesta;on ihanaa,kun on myötäeläviä ihmisiä,vaikkakin näin virtuaalisesti! :)

8 kommenttia:

 1. Jaksamista sinulle, kyllä se elämä vielä iloksi kääntyy. Tsemppiä.

  ps. Enkelityösi on ihana :)

  VastaaPoista
 2. On tuo kyllä kaunis <3

  Kovin kurjaa on kun ei kipuhin löydy selkeää syytä ja sitä kautta apua.
  Itselläni käy välillä niin, että alkaa mietityttämään se että onko mulla edes oikeasti kipuja vai kuvittelenko ne vaan, kun vaikka kuinka tutkitaan ei mitään löydy...järjen ääni sitten huomauttaa onneksi, ettei se ihan niin voi olla...kun kipu saa kyynelet silmiin ja tähdet säkenoimään takaraivossa niin on sen oltava ihan oikeesti totta.

  Kyllä kovasti toivon, että tavalla tai toisella tilanteesi helpottuu!
  Voimia <3

  VastaaPoista
 3. voi toivottavasti selkäkipujesi syy löytyy.. Jaksamista. Enkelistä tulee suloinen..

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani! Toivottavasti se piristää päivääsi :)

  VastaaPoista
 5. Sehän on tosiaan melkein valmis jo :).
  Toivottavasti kipuiluun löytyy ratkaisu.

  VastaaPoista
 6. Ratkaisua minäkin kipuiluun toivon todellakin!Ehkä ja toivottavasti se apu löytyy OMT-fysioterapiasta...kunhan lähete jonain päivänä saapuu minulle asti;tuntuu kestävän tämäkin.

  VastaaPoista
 7. Sehän oli hyvä uutinen etteivät nikamavälisi ole kuluneet, minulla on :( Omt-terapeutti voi tietää aika hyvinkin tilanteen, joten toiv. pääset sinne pian. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulumat varmasti lisäävät kipuja,ikävä juttu :( Hyvää viikonlopun jatkoa sulle myös! :)

   Poista