maanantai 28. tammikuuta 2013

Päivän hämärtyessä

Aivan ensimmäiseksi todella lämpimät kiitokset teille kaikille ihanille ihmisille,jotka ette ole minua unohtaneet blogipaussini aikana!Ette uskokaan miten kovasti ilahduin tsemppaavista kommenteistanne!KIITOS!

Sukkien tikuttelun merkeissä viime päivätkin menneet - jaksamisen mukaan.Tummia pilviä taivaalla,mutta aina se kirkastuu ennemmin tai myöhemmin.

Laitan tähän muutaman otoksen alkuvuoden tuotoksista.Kuvien laatu ei päätä huimaa;itse asiassa huonontunut blogin alkutaipaleelta.Jotain säätöjä tarttis kamerassa tehdä...tai sit pitäis olla vakaampi käsi!

Kerttu-sukat tikuttelin seiska veikasta,vaikka tuo noin paksu lanka ei tahdo millään puikoilleni enää sopia.Siis mieluummin teen ohuemmasta langasta.Mallihan on kaunis ja helppo,mutta tuo jalkaan istuvuus joiltakin osin oli pettymys.


Aika lailla kamera vääristää värejä...tuo myssykin on todella pinkki oikeasti eikä mikään oranssi.Tuosta puikoilla olevasta pitäisi kehkeytyä myös sukat - katsotaan miten etenee.

Kiva,jos jatkossakin jaksatte käydä blogiani vilkuilemassa.Ihan kohta ollaan helmikuussa ja vähäsen lähempänä kevättä,ihanaa!

8 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä käsitöitä sinulla :) mukavaa viikonloppua sinulle ! SUVI

  VastaaPoista
 2. Oletpa sinä kuitenkin saanut nättiä aikaseksi.

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että olet palannut blogimaailmaan :-) ja tosiaan kevät on täällä ihan pian, vähän kun vielä maltetaan odottaa..

  VastaaPoista
 4. olipas pirtsakan värinen postaus :D

  VastaaPoista
 5. Hei, mitä kuuluu, kun ei ole pitkään aikaan mitään kuulunut?
  Hyvää talvenjatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Huhuuu ?? Mukavaa joulunodotusta

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Hei,

  ja iloista kevään odotusta sinulle. :)

  VastaaPoista