keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Enkeleitä päivääsi!





Tälläisen suloisen jääkaappimagneetin toi hyvä ystäväni minulle eilen käydessään moikkaamassa :) Tuntee minut hyvin sekä vaikeudet,joita tässä kosolti ollut viime vuodet.Sekä tietää mieltymykseni enkeleihin.Sanoi,että nähdessään tämän magneetin tulin heti hänen mieleensä.Ilahduin tästä kovasti.

Lahjaksi pistelemäni työ eteni kaikesta huolimatta ennakoitua nopeammin.Enää muutamia langan päättelyitä ja sitten kehystämöön.Kuvaa tulee sitten joskus kesäkuussa.Nyt on työn alla tämä tyynynliina.






Ensinnäkin jouduin purkuhommiin,koska tyynynliina oli ommeltu valmiiksi.Takana kyllä vetoketju,mutta silti katsoin mahdottomaksi pistelyt tehdä.Joten ei auttanut kuin ratkoa kappaleet irti toisistaan.Seuraava mietinnän paikka oli,kuinka monella säikeellä pistelyt teen,koska tolkkua ei pakkauksesta saanut.Tuo kiinan kieli kun ei sattumoisin kuulu kielivalikoimaani ;) Lankamääriä puntaroidessani päädyin kolmeen säikeeseen,koska aidakangaskaan ei ole ihan pienimmästä päästä.Langatkaan eivät ihan korkealaatuisimmasta päästä vaikuttaisi olevan.Noh,katsotaanhan nyt sitten kun tämän valmiiksi saan.Nyt tuntuma on se,että jatkossa ehkä jätän kiinalaiset ristipistotyöt väliin.

Kahteen ja puoleen kuukauteen en ole pystynyt neulomaan laisinkaan.Nyt kun kivut hiukkasen hellittäneet,oli ihan pakko aloittaa - yllätys yllätys! - sukan neulominen :)


Lanka on Vikingin Vilmaa,puikot 3 ja malli Novitaan kevät 2007-lehdestä.Olen tehnyt tuolla mallilla muutamat sukat aikaisemmin talvella ja tykkään siitä kovasti.Mielenkiinto säilyy koko ajan,mutta silti malli on helppo toteuttaa 18 kerroksen mallikertaa seuraten.Tuo Vilma on mulle uusi tuttavuus,mutta ihan kivalta neulottavalta vaikuttaa.Ja värikin miellyttää silmääni.

Sitten pakollinen katsaus tähän terveyspuoleen ;) Juu,selkä on ollut nyt parempi.Toki Tramalia käytän edelleen aamuin illoin.Hiukkasen hirvittää,koska ne pitäisi nyt lopetella.Enpä uskalla veikata,kuinka sitten pärjään.Fysioterapia on kesken;itse asiassa jouduin yhden käynnin perumaan ja uusi aika on nyt ensi viikolla.Korvakin on alkanut muistuttaa taas ihmisen korvaa ;) Edelleen kuitenkin turvotusta imusolmukkeissa on ja korvakin jollain lailla ihmeen kipuherkkä.Ja hilseilee oudosti.Pikkunen epäilys on herännyt,että olisikohan mahdollisesti ollut kyse ruususta.No,niin tai näin,pääasia,että on ruvennut paranemaan.

Sää on kovin vaihtelevaista;lumipyrystä kirkkaaseen auringonpaisteeseen hetkessä.Mutta kyllä se kevät etenee koko ajan :) Aurinkoista kevään jatkoa teille kaikille blogiystävilleni ja satunnaisille vierailijoille! :)

19 kommenttia:

  1. Voi miten mukavaa, että olet pystynyt tekemään käsitöitä! Ja ihana kuulla, että sait ystävän vierailulle - suloinen enkeli ja tietysti ystävä aina piristää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla käy vieraita äärimmäisen harvoin.Mutta piristävät kyllä käydessään :)Ja ilman käsitöitä olis elämä niin paljon köyhempää!

      Poista
    2. Hei, sinulle on tunnustus blogissani.

      Poista
  2. Hieno sukka on tulossa :) Tsemppiä ja paranemista sinulle edelleen :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan väristä sukkalankaa!

    Kannattaa pitää tuo ristipistotyö siistinä. Kiinalaiset langat päästävät usein väriä pestessä. Kaunis malli se kyllä on.

    Kiva kuulla, että pärjäilet siellä. Kevättä odotellaan täälläkin, juuri sen räntäsateen ja auringonpaisteen välissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulle tulikin sellainen tuntuma,että tätä työtä ei varmasti kannata ruveta pesemään.No sängyn päällä koristeena ei liene pääse kovasti likaantumaan.

      Poista
  4. Enkeleitä sinullekin! Niitä tarvitaan.

    Koira prle tuli nyppimään..täytyy viedä se ulos..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirjo samoin! :) Eli koiran ulkoilutus jäänyt sun kontolle??

      Poista
  5. Hei taas Merkku ja enkeleitä Sinunkin jokaiseen päivään ! :)

    No on kyllä aivan ihanan söpönen jääkaappi-magneetti
    ,oliskohan sen Marjaleena Ansion kuvitusta ?!

    Sinisiä ruusuja-voi miten kauniita!? ! :)
    Niitä kasvaa varmaan Satumaan salaisessa sinisessä-puutarhassa ;)Kyllä tulee upea tyyny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan oikein:Marjaleena Ansion taidettahan tämä :)Hän tekee kyllä ihania juttuja.Ajattelin että tämä tyyny sopis hyvin mun sinisävyiseen makkariini.

      Poista
  6. Nätti ruusupistely ja sukat aluillaan. Mukavaa, että olet jaksanut käsitöiden parissa.
    Suloinen enkelimagneetti tuo varmasti iloa päiviisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsityöt tuo niin paljon iloa päiviin.Ehdin jo surra,että näinkö niidenkin tekemisestä pitää luopua!Mutta ainakin taas tällä hetkellä näyttää siltä,ettei tarvitse :)

      Poista
  7. Ahaa, sinä ostit tuon tyynykitin. Minäkin katselin sitä, mutta hiukan on valmis epäluulo noihin kiinalaisiin kitteihin. Olen kanssa saanut yhden joskus vaihdossa suoraan kiinasta, ja siinä oli myös tosi karkeatekoinen aida. Vaikka lopputuloksesta tuli siitä huolimatta mielestäni oikein komea. (Se on tuo isompi bambumetsikköpistely kuvassa.) Pitää vain osata katsoa sitä tarpeeksi kaukaa :D.
    Kivannäköistä neuletta tulossa!

    VastaaPoista
  8. No minäpä minä.Nyt ehkä ohuesti harmittaa,mutta malli on nätti kuitenkin ja pistelen tämän valmiiksi kun se nyt kerran mulla on.Mutta tosiaan riittänee kiinalainen design toistaiseksi ;)

    VastaaPoista
  9. ihana tuo jääkaappimagneetti.

    mulla ois kans tuolla yks kiinalainen odottamassa...hamaan tulevaisuuteen..

    Kivannäköistä sukkaa tekemässä.

    VastaaPoista
  10. Jo on söpö mangneetti :) Tuo pistelytyyny on todella KAUNIS, malli on 100% ihana!!!

    Jos haluat myydä tuon pelkän mallin sitten, kun olet sen tehnyt, olisin kiinnostunut ostamaan sen :)

    Kyllä se totta on, että kun Lapissa kerran käy, sinne tahtoo uudelleen! Jokin käsittämätön lumo siellä on, joka uppoaa minuun todella syvälle :) Toivottavasti pääset sen joskus kokemaan!

    Tsemppiä toipumiseen! Onneksi käsityöt auttavat :)

    VastaaPoista
  11. Olenkohan jo joskus kommentoinut tuosta Tramalista? Suosittelen lopettamaan, sillä siihen jää koukkuun. Olen itse käyttänyt jo yli 10 vuotta, enkä pysty lopettamaan - tulee niin kovat vieroitusoireet. Apu on kuitenkin kyseenalainen. Ehkä tulehduskipulääkkeistä olisi enemmän apua, Voltaren esim.

    VastaaPoista
  12. Mitä kuuluu? Oikein kivaa kesää sinulle!!

    VastaaPoista